Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GiveaWay .. Curi-Curi Suka .. :)

Salam blogger's ..

Sebelum tu ,,
nak tanya sape pernah sukakan seseorang dalam diam ..???
haaaaaa ..??
mesti ramai kan .. heee ..
Lumrah la kan .. manusia kan ada hati dan perasaan ..
perasaan mengukai dan ingin disUkai .. Heeeee ..
tanpa segan silu,saya mengakui ,
saya juga pernah sukakan seseorang dalam diam ..  :)


ai,panjang lebar pulak mukaddimah kamo Fharihan ..


Ni haaaa ..

nOp oyak (nak bagitahu)

abang Eqbal Zack kita ni.. ada buat giveaway bertajuk 'Curi-Curi Suka'

Pemenang dia akan dapat sebuah nOvel tau .. Sape nak novel free Join la ..

Saya bab2 novel ni no 1 ,
mana la tau ada rezeki, boleh tambah koleksi novel saya .. hee :)

Pemenang contest nieyh akan dapat novel kat bawah nieyh  :

nampak macam menarik kan .. ??

apa kata ikot saya join ??

nak tahu caranya dan maklumat lanjut .. ??

Just tekan gambar kat bawah ni .. dan kamu semua akan dapat jawapannya .. :)


4 comments:

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

FL blogh0use said...

hye2!! good luck !! =)

Hanif Idrus said...

Datang mencelah..heheheh
Salam kenal dan follow
Datang menjemput join segmen saya :
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Kini penyertaan 102 orang !!!
Jom blogwalking dan tambah follower!!

maszull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html