Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bola !!

salam.. malam nieyh nak ckap sal bola ..
kenape ramai org suke tgk bola????
ape kelebihan ??
kenape org sanggup habiskan duit beli tiket
semata-mata untuk bola ...???

aKu???
xse tgk bolaa ..
xminat sikit pom ..
kenapa ???
sebab ::

* xminat
* xsuke ...
hahahha .. maen laaa .. ok serious .

nape erk ak xsuke ??
huhu ..
sebab ak kesian kat bola 2 .. sepak c2 sepak cni ... sakit tau
hahahhaha .. n ape tujuan bola2 disepak begitu sekali ..
xsuke jugak sbb sebilangan masyarakat nieyhh ..
bile menang agung-agungkan ..
tapi bile kalah .. alamak .. mulut .. macm2 sumpahan nye bagi ..
xkesian kew kat pemain 2 ,,
xpasal2 diorang bules pahala free ..
hurmmmmm
diorang main sehabis mungkin da ...
da kalah nak wak cne .. jgn la tamak sangat .. asyik na menang jew ..
biase aaa ... adat permainan .. ada kalah ad menang .. hhu

( membebel lagi ) .. ^__^


16 comments:

alif haris said...

no komen .. haha

Hanis Atikah said...

heheheh... bise la..hehe..

misZ eEhan said...

huhuhuhu ...

: : sang drama king : : said...

: : biasalah . bola kn bulat~

:D

misZ eEhan said...

sebab 2 jew ??? hhahaha

fiQ'Ra Pancake said...

bola tak best .. haha

misZ eEhan said...

yeahh ...like!!!

zulayha aziz said...

bagi kat player sorang satu bola..takde la nk rebut rebut....
tgok bola satu kepuasan...

hana sudradjat said...

er..sy tak minat bola..tp kan minat bola ni ada faedah jugak apa..hehehe XD cuma rasa annoyed dgn sikap sesetengah peminat bola =='

Khadijah Nas said...

biasa la tu dik, itu la hobi depa orang lelaki. kalau tak, tak da hobi pulak. Dari dok wiwit wiwit dekat awek baik jerit jerit tengok bola. Macam girls la, kenapa suka shopping? Mesti lelaki pon pelik juga. So fair and square kan.. (^_^)

misZ eEhan said...

yeahh !!!

amna said...

salamualaik..

awak, tiket bola kt malaysia takde la mahal sgt berbanding overseas. kalau nak p tgk perlawanan biasa pasti mampu beli ^^

p/s:bola ni bola sepak ke bola tampar? hehe.. yg mana satu ^^

Mawar Berduri said...

tak minat sangat bola nie.. tapi kalau ada match team hubby lawan.. just bagi tahu dia jew.. tapi aku tak ambik port pun..

Haru Biru said...

hehe.. biasa la.. minat masing2... aku pon tak minat bola... tapi bila musim bola aku suka jerit gooollll.. saja k asi gempak.. hahaha

misZ eEhan said...

macm2 pendapat kan??

fyna said...

hehehe...
nak rebut sebijik bola je..
;)




jom singgah n follow belog fyna
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)